

Hazırlık |
![]() | Kafeterya |
![]() | Bulaşıkhane |
![]() | Pişirme / Snack |
![]() | Pişirme / 700 |
![]() | Pişirme / 700 Plus |
![]() | Pişirme / 900 |
![]() | Pişirme / 900 Plus |
![]() | Fırınlar |
![]() | Soğutma |
![]() | Teşhir |
![]() | Teşhir - Line |
![]() | Raflar |
![]() | İthal Ürünler |
![]() |
Set Üstü Saladbarlar |

Genel Özellikler |
- 1600 mm’de 1/4-100 7 adet GN.küvet kapasiteli.
- 2100 mm’de 1/4-100 9 adet GN.küvet kapasiteli.
- Çalışma aralığı; +0 º C , + 5º C (tropikal 43° C).
- 220 V-230 V -1 +N -50 60 Hz elektrik gücü.
- ”CFC Free” , R-134 A soğutucu gaz.
- 40 kg/m3 yoğunluk.
- Elektronik, sıcaklık ve defrost kontrollü gösterge.
- Statik soğutma.
- “Ozon dostu” poliüretan izolasyon.
- Alüminyum panelli,bakır borulu evaparatör.
- Paslanmaz çelik gövde.
Teknik Özellikler |
Kod | Ürün Adı | Ebatlar mm | Ağırlık kg | Net m3 | Güç kw | ||
a | b | c | |||||
EMP.160 | Set Üstü Saladbar | 1600x350x500 | 45 | 0.3 | 0.2 | ||
EMP.210 | Set Üstü Saladbar | 2100x350x500 | 55 | 0.4 | 0.2 |